[vc_empty_space]

Bedankt voor uw aanmelding op onze nieuwsbrief!

[vc_empty_space]

Bijverwarming

Ofwel comfortverwarming,
‘s werelds zuinigste straalkachel. Ideaal in voor- en naseizoen om de temperatuur lokaal zeer behaaglijk te houden.

[us_single_image image=”5541″ size=”medium” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fheatsave.media-monkey.nl%2Fbijverwarming%2F||”]

Traditionele verwarming, veel warmte verloren

Verreweg de meeste woningen zijn voorzien van traditionele convectoren. Deze zorgen voor een verwarming van de lucht. De warme lucht stijgt en hierdoor ontstaat er een aanzienlijk verschil in temperatuur tussen de vloer en het plafond. Het duurt lang om een ruimte op deze manier te verwarmen en er gaat veel warmte verloren. U begrijpt dat dit niet goed is voor het milieu en uw portemonnee. De vernieuwende elektrische verwarmingen van Heat Save brengen daar verandering in.

Hoofdverwarming

Deze electrische hoofdverwarming is ultra zuinig en is de enige verwarmingsbron in het huis. Géén onderhoud, werkt onafhankelijk van uw CV en gaat levenslang mee.

[us_single_image image=”5542″ size=”medium” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fheatsave.media-monkey.nl%2Fhoofdverwarming%2F||”]

Electrische verwarmingen, zeer effiënt en doelgericht

De elektrische verwarmingen geven de warmte zeer gelijkmatig en doelgericht af, zonder dat de kachel zelf heet wordt. Een zeer veilige verwarming dus, zonder kans op verbranden. Beide kachel varianten werken volledig zelfstandig, zonder CV of aansluiting op uw waterleiding. Een stekker in het stopcontact is voldoende om direct een aangename temperatuur te creëren.
De straalkachel, geschikt als bijverwarming, is in drie modellen te verkrijgen en allen verrijdbaar. Hierdoor kunt u 1 kachel gebruiken in meerdere ruimtes.
De Batirad kachel, geschikt voor hoofdverwarming, is eveneens te verkrijgen op wielen. Ook kunt u kiezen voor het muurradiator model.

Informatie aanvragen

Ontvang onze offerte:
Dhr/Mevr:
Voornaam:
Achternaam:
Emailadres:
Telefoon:
Woonplaats:
Model:
Gevonden op:
Opmerking:
 

Elke Heat Save klant is een ambassadeur. Om u objectief te overtuigen van de kwaliteit van onze producten vragen wij onze klanten om feedback te geven en ons met een cijfer te beoordelen.

[vc_empty_space]

Alle elektrische verwarmingen van Heat Save zijn onderhoudsvrij, zijn direct te plaatsen en voorzien van 10 jaar garantie.