Winterkorting HeatSave Batirad radiatoren

Elektrische verwarming badkamer

Een elektrische verwarming in de badkamer, is ideaal. Bedenkt u zich maar eens dat u vroeg wakker wordt op een werkdag. U stapt het bed uit en loopt de badkamer in. De radiatoren heeft u reeds geprogrammeerd zodat het warm is als u de goed verwarmde badkamer binnenloopt. Op de tijdstippen dat u het wenst is de temperatuur wat hoger en is er een basistemperatuur aanwezig is wanneer u weinig gebruik maakt van de badkamer.

U kunt ook rekenen op lagere rekeningen. Het gebruik van een elektrische verwarming van Heat Save is tot wel 4 keer zuiniger dan andere elektrische alternatieven. Daarnaast zijn deze eenvoudig te installeren en zorgen de radiatoren voor een behaaglijke verwarming. Een woning verwarmen zonder gas, kan op deze manier snel en eenvoudig.

handdoekhouder
Badkamer met kachels

Hoofdverwarming en bijverwarming badkamer

Bij Heat Save kunt u terecht voor elektrische verwarming voor de badkamer. Bij ons heeft u de keuze uit hoofdverwarming en bijverwarming. De hoofdverwarming zijn de Batirad radiatoren of de designradiatoren van Heat Save Touch en Wifi. De hoofdverwarming is de Batirad eco-verwarming. Deze is gemaakt van duurzaam en 100% zuiver accumulatie witsteen. Dit is de zuinigste elektrische verwarming, want u heeft maar 1 uur energie nodig, voor 4 uur warmte. De Heat Save touch en wifi designradiator heeft een natuursteen uitstraling en verwarmd door middel van een silicium tegel. Hierdoor is deze verwarming tot 3x zuiniger dan traditionele elektrische verwarming.

Wilt u liever directe, veilig warmte? Dan is de bijverwarming ideaal, ook wel bekend als de Heat Save straalkachel. Zo haalt u comfort en kwaliteit in huis, op een duurzame en eenvoudige manier.

Elektrische verwarming voor de badkamer van Heat Save

Heat Save denkt na over de toekomst. Binnenkort zijn fossiele brandstoffen niet zo vanzelfsprekend meer. Daarom hebben wij de focus gelegd op elektrische verwarming. Wanneer u kiest voor elektrische verwarming voor de badkamer, dan kunt u rekenen op kwaliteit. Daarnaast bent u op milieuvriendelijke wijze bezig wanneer u uw badkamer elektrisch verwarmt. U zorgt immers voor vermindering van CO2-uitstoot!

Batirad radiator 1500w 43 x 81

Ook een elektrische verwarming voor uw badkamer?

Interesse gekregen in zuinige elektrische verwarming in de badkamer? Bekijk onze producten in de webshop. Heeft u ergens vragen over? Aarzel dan niet en neem vooral contact op met de experts van Heat Save. Dit kan op verschillende manieren. Bellen kan naar 0168-389 333. Mailen kan ook naar service@heatsave.nl. Eenvoudigweg het contactformulier invullen is ook mogelijk.