Woonhuis Poortvliet

bespaar tot 50% op uw energiekosten

Woonhuis Poortvliet

Frans: “Het bevalt ons erg goed, het voelt hetzelfde aan als traditionele centrale verwarming.”

In het Zeeuwse Poortvliet wonen Frans en Jorine in hun jaren ’70 woning. Frans is altijd geïnteresseerd geweest in duurzame toepassingen en heeft dan ook zonnepanelen op het dak geplaatst. “Omdat we overcapaciteit hadden ben ik op zoek gegaan naar verschillende mogelijkheden om die extra capaciteit te kunnen gebruiken.”

In december 2015 ben ik in de showroom op Moerdijk ontvangen en geholpen door Laura. Zij vertelde mij over de verschillende toepassingen van de bijverwarming en de hoofdverwarming. Mede door het toen koude weer besloot ik direct een HS 2400 straalkachel aan te schaffen om nog meteen ’s avonds lekker voor de kachel te kunnen zitten.

Frans: “ Lekker in de winter voor de kachel zitten, in de stralingswarmte.”

Na het bezoek in de showroom en wat extra informatie gezocht te hebben maakten de Batirad radiatoren mij razend enthousiast. De toepassing van de radiatoren van Heat Save bieden een oplossing om te stoppen met verwarmen door middel van een CV-ketel en volledig over te stappen op elektrisch verwarmen. Mede door mijn zonnepanelen leek mij dit ideaal.

Jorine: “ De Batirad radiatoren zien er gewoon goed uit.”

Ik koos er daarom nog in december voor om de radiatoren te bestellen voor in mijn hele woning. Inmiddels is alles netjes geïnstalleerd door installateur Ferry die ons goed geholpen heeft en zijn we begonnen met het verwarmen door middel van de Batirad radiatoren. “Het bevalt ons erg goed, het voelt hetzelfde aan als traditionele centrale verwarming.”