Recensie: Anneriet uit Vinkeveen

Recensie
Inmiddels hebben wij al weer 5 weken veel gemak en plezier van onze Batirad radiatoren. Prachtig gezicht en mooi klein uitgevoerd! Modern gestroomlijnd, zegt ook ons bezoek. Hierdoor is er geen verlies van ruimte. Bovendien oogt het huislijker, vinden wij. Net als met een normale cv lopen we erlangs of zitten we ervoor of ernaast. Er is geen gevaar van verbranding dan wel verschroeiing of omvallen. Volledig geurloos en compleet stofvrij zijn enorme pluspunten als je vanwege weersomstandigheden binnen zit en niet echt iets open kan zetten, zoals de afgelopen periode.
Wij hebben alleen elektriciteit en zaten niet te wachten op houtlevering of gaslevering en aansluiten. Dus de oplossing: stekker erin en de eerste keer installeren. Dat is verrassend eenvoudig, namelijk op de hoogste stand zetten totdat de juiste temperatuur is bereikt. Daarna de stand op de helft zetten en de temperatuur regelt zichzelf vanzelf. Slaat af en weer aan al naar gelang het nodig is.
Wij zetten wel de verwarming, dus elke radiator op 0 als we er niet zijn. De afgelopen periode waren meerdere nachten nog onder nul en heeft het veel gestormd en keihard geregend. In huis was het behaaglijk warm. Een warmte door en door, én van binnenuit, heerlijk!
Zeer enthousiast was dan ook (schoon)ma, die met het ouder worden wat kouwelijker is geworden en de warmte blijft lekker hangen. De keuze voor een opgehangen radiator en een op wieltjes blijkt in ons tuinhuisje de juiste, omdat we van plek wisselen. Ontbijten in het smalle keukengedeelte en ‘s avonds zitten we in het bredere slaapdeel. Vanwege het hoge plafond, besloten we radiatoren met verschillende capaciteit te nemen. Dit is een perfecte keus gebleken.
Anneriet & Jeanine
24 april 2017
 Recensie Anneriet uit VinkeveenRecensie Anneriet uit Vinkeveen batirad geinstalleerdRecensie Anneriet uit Vinkeveen aan de wand