Recensie Marit en Mirco

Recensie

Marit en Mirco wonen met hun gezin van 3 kinderen in Uithoorn. Samen hebben zij een druk gezinsleven waarbij de dagelijkse dingen vooral zo makkelijk mogelijk moeten gaan.

In de woning bevindt zich een mooie sfeerhaard die op gezellige winterse avonden aangezet wordt. Om de haard aan te zetten is echter nog wel een klus en niet iets dat de kinderen zelf kunnen doen.

Marit; “We waren op zoek naar een makkelijke, maar vooral goed en snelwerkende warmtebron, voor de koudere dagen. Maar ook voor de speelhoek van de kinderen. Het was voor ons een voorwaarde dat zij de kachel zelf konden bedienen zonder gevaar.”

Na wat op internet te hebben gezocht kwamen wij bij Heat Save terecht. Een kachel met een sfeervolle uitstraling en vooral zeer eenvoudig in gebruik. Het aspect dat de buizen afzonderlijk in te stellen zijn sprak ons ook erg aan. Zo kan de temperatuur nog beter geregeld worden. Marit en Mirco kozen voor een HS1800.

Marit;  ” Wij zijn erg tevreden over het gebruik en de warmte van de straalkachel en bevelen deze dan ook zeker aan anderen aan.”