Verwarmen zonder gas

Blogberichten

Gasloos verwarmen

Tegenwoordig hoort u er waarschijnlijk veel over: mensen die stoppen met gas gestookte verwarming en kiezen voor verwarmen zonder gas. Het is een maatschappelijke tendens waar zelfs een verplichting aan verbonden is. Staat u op het punt om te kiezen voor verwarmen zonder gasaansluiting? Wij gaan u uitleg geven over opties, voordelen en producten. Op deze manier gaat u voorbereid mee in de maatschappelijke trend van het verwarmen zonder gas. Het is immers altijd goed om te handelen met een oog op de toekomst: in 2050 wil de regering dat heel Nederland gasloos woont. Heat Save zorgt ervoor dat dit voor u mogelijk is, met onze elektrische verwarmingen.

Hoe verwarmen zonder gas?

Nu zijn er veel verschillende manieren waarop u kunt verwarmen zonder gas. In veel gevallen is het deels afhankelijk van de buurt waar u woont. Sommige buurten hebben immers een warmtenet van de gemeente waar zij op aangesloten zijn. Andere buurten hebben weer warmtepompen die door huizen gedeeld worden. Ook is het uiteraard mogelijk om uw eigen energie op te wekken met zonnepanelen en een zonneboiler. Een elektrische verwarming is in alle gevallen een goede optie om duurzaam te verwarmen zonder gas.

Hier kan Heat Save bij helpen, want met ons bent u klaar voor de toekomst. Dit is een toekomst waarin onze huizen worden verwarmd met elektriciteit. Kies voor een elektrische verwarming, die gebruiksvriendelijk, veilig en duurzaam is.

Een aantal voordelen van verwarmen zonder gas

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af wat de voordelen zijn van het verwarmen zonder gas. Wij geven u daarom een handig overzicht met voordelen van verwarmen zonder gasaansluiting!

U bent milieuvriendelijk bezig wanneer u kiest voor verwarmen zonder gas. Gas is een fossiele brandstof waarvan de voorraad steeds kleiner wordt. Het zoeken naar, en winnen van nieuwe gasbronnen kost veel geld en tijd. Daarnaast vermindert u de CO2-uitstoot door zonder gas te verwarmen. Op deze manier blijft de ozonlaag meer gespaard.

Wellicht maakt u eerst een investering, maar op den duur zal de keuze voor elektrisch enorm besparen op uw energiekosten. U verhoogt de waarde van uw woning. Waarom? Zoals gezegd is het een maatschappelijke trend om over te stappen van gas naar andere bronnen van energie. Wanneer uw huis al “gasloos wonen proof” is, kunt u hier zeker van profiteren bij de verkoop.

Verwarmen zonder gas is een moderne én bewuste keuze

Gasloos wonen is iets van deze tijd, maar hoe zit dat nu precies? Vanaf 1 juli 2018 zijn alle woningcorporaties en projectontwikkelaars verplicht nieuwbouwwijken zonder gasaansluiting te bouwen. Men is eigenlijk al begonnen met dit project in 2017, waardoor de overgang minder drastisch is. Het plan is uiteindelijk om vanaf 2050 in heel Nederland “gasloos te wonen’’.

Voordelig verwarmen zonder gas met elektrische kachels

Wilt u voordelig verwarmen zonder gas? Dan kunt u altijd de energiezuinige verwarming van Heat Save overwegen. Heat Save richt zich met verschillende vormen van elektrische verwarming volledig op de toekomst en kan u hierover uitgebreid informeren. Aarzel dus zeker niet om even contact op te nemen met één van de professionals van Heat Save.

Ofwel comfortverwarming,
‘s werelds zuinigste straalkachel. Ideaal in voor- en naseizoen om de temperatuur lokaal zeer behaaglijk te houden.

Verreweg de meeste woningen zijn voorzien van traditionele convectoren. Deze zorgen voor een verwarming van de lucht. De warme lucht stijgt en hierdoor ontstaat er een aanzienlijk verschil in temperatuur tussen de vloer en het plafond. Het duurt lang om een ruimte op deze manier te verwarmen en er gaat veel warmte verloren. U begrijpt dat dit niet goed is voor het milieu en uw portemonnee. De vernieuwende elektrische verwarmingen van Heat Save brengen daar verandering in.

Deze electrische hoofdverwarming is ultra zuinig en is de enige verwarmingsbron in het huis. Géén onderhoud, werkt onafhankelijk van uw CV en gaat levenslang mee.

De elektrische verwarmingen geven de warmte zeer gelijkmatig en doelgericht af, zonder dat de kachel zelf heet wordt. Een zeer veilige verwarming dus, zonder kans op verbranden. Beide kachel varianten werken volledig zelfstandig, zonder CV of aansluiting op uw waterleiding. Een stekker in het stopcontact is voldoende om direct een aangename temperatuur te creëren.
De straalkachel, geschikt als bijverwarming, is in drie modellen te verkrijgen en allen verrijdbaar. Hierdoor kunt u 1 kachel gebruiken in meerdere ruimtes.
De Batirad kachel, geschikt voor hoofdverwarming, is eveneens te verkrijgen op wielen. Ook kunt u kiezen voor het muurradiator model.