Met de Heat Save straalkachel haalt u comfort en kwaliteit in huis

Snel comfortabel waar en wanneer het u uitkomt? Dat kan met de straalkachels van Heat Save. De HS1800 en HS2400 zijn snelle bijverwarmers die een ruimte 6-8 ̊C op kunnen warmen, een basis temperatuur van 16 ̊C graden wordt hierbij geadviseerd. De elektrische bijverwarming van Heat Save levert een behaaglijk warmtegevoel op als die van een open haard.

Met de HS2100D kunt u een kleinere ruimte tot 40m3 volledig verwarmen (hoofdverwarming). U kunt de ruimte tot 21-22 ̊C graden verwarmen als de basistemperatuur minimaal 10 ̊C graden is. De 6 kwartsbuizen van 350 Watt zorgen voor een getemperde warmte die zeer aangenaam is als permanente verwarming.

Elektrische bijverwarming

De bijverwarming van Heat Save werkt op basis van kwartsbuizen die hun warmte geleidelijk verspreiden in de ruimte. De kwartsbuizen gloeien oranje op en kunnen afzonderlijk bediend worden. Deze kwartsbuizen worden omgeven door spiegelkappen die de warmtestraling reflecteren, waardoor de warmte naar voren toe de ruimte in wordt gestuwd. Wilt u uw werkplaats snel verwarmen? Zet de straalkachel hier dan recht tegenover.

Afhankelijk van het oppervlak dat u wilt verwarmen, kunt u kiezen voor de HS1800 of de HS2400. De HS1800 heeft, zoals zijn naam al zegt, een vermogen van 1800 Watt. Deze straalkachel is in staat om een ruimte van 40-50 m3 te verwarmen. De HS2400 heeft een vermogen van 2400 Watt en verwarmt een ruimte van minimaal 70 m3.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de bijverwarming. De straalkachel zelf blijft namelijk koel, waardoor hij geen gevaar oplevert voor kinderen en/of huisdieren.

Straalkachel Zwart HS2400
Straalkachel Wit HS2400

Een slimme investering

Met elektrische bijverwarming kunt u veel kosten besparen, doordat u uw huis of kantoor plaatselijk kunt verwarmen. Stel dat u uren aangesloten aan het werk bent in uw kantoorkamer, dan hoeft de rest van het huis in principe niet verwarmd te worden. Of u wilt ’s nachts graag een warme slaapkamer, maar u wilt niet de centrale verwarming de hele nacht laten draaien. In dit soort gevallen zijn de straalkachels van Heat Save ideaal. U voorkomt hoge stookkosten en bent milieuvriendelijk bezig, zonder dat u het koud hoeft te hebben.

Bijverwarmers worden ook vaak gebruikt in combinatie met een hoofdverwarming. Is het erg koud buiten en heeft uw thermostaat moeite om de temperatuur op peil te houden? De bijverwarming kan dit prima verhelpen. Ook ziet u vaak dat op slaapkamers de temperatuur lager ligt, wat vervelend kan zijn wanneer u hier overdag tijd spendeert. Met een elektrische bijverwarming krikt u de temperatuur op tot de hoogte die u wenst.

heat_save_keurmerk

Voordelen

✓ 10 jaar garantie

✓ (gratis) Advies op maat

✓ Hét duurzame alternatief

Modellen reeks

Heat Save 1800

HS1800 wit verwarming

Heat Save 2400

Straalkachel Zwart HS2400

Heat Save 2100D

Heat Save straalkachel 2100 wit

Andere voordelen straalkachel Heat Save

Door het gebruik van bijverwarming kunt u het aanzetten van uw centrale verwarming ook langer uitstellen. Begint het een beetje koud te worden in huis, maar is de temperatuur nog niet zo laag dat u gebruik wilt maken van de centrale verwarming? U kunt de elektrische bijverwarming perfect gebruiken om uw kamer een paar graden op te warmen. Ook is het gebruik van bijverwarming een stuk milieuvriendelijker dan gasverwarming, aangezien hiervoor geen fossiele brandstoffen verbrand worden. Het wordt helemaal milieuvriendelijk wanneer u uw energie zelf zou opwekken door middel van zonnepanelen.

Met de elektrische bijverwarmers van Heat Save hoeft u het nooit meer koud te hebben. Dankzij de spiegelkappen komt de warmte direct uw kant op bij plaatsing van de kachel tegenover u. Vervolgens verwarmt hij ook snel, maar geleidelijk de rest van de ruimte. wenst.