Goudsmid Atelier

bespaar tot 50% op uw energiekosten

Goudsmid Atelier

In het nieuwe atelier van goudsmid Femke Boschker wordt momenteel hard gewerkt en verbouwd. Na jarenlang een praktijk aan huis te hebben gehad besloot Femke, mede door ruimtegebrek een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Samen met haar partner (meubelmaker en interieurbouwer) kocht zij een karakteristiek pand aan de Groenendaal in Gouda dat zij helemaal zelf renoveren om het om te toveren tot een mooi atelier, waar naast de collectie van Femke Boschker ook sieraden naar eigen wens kunnen worden vervaardigd.

“In het atelier zijn wij voornemens cursussen aan te bieden waarin klanten hun eigen sieraad kunnen maken, dat maakt het extra persoonlijk.”

Voor het winkelpand is gekozen voor drie Batirad radiatoren. Twee keer een Batirad van 2000 watt voor in de winkelruimte en één Batirad van 1500 watt voor het kantoor achter de winkelruimte.

“Via internet zijn wij in contact gekomen met Heat Save en de Batirad radiatoren. Na een bezoek in de showroom besloten wij voor deze snelle een veilige oplossing te kiezen.”

Medio september 2016 opent het Atelier haar deuren.